kröhöm.... taas on jääny vähän kirjottelu vähälle. puolustukseksi voinen sanoa että muutto helsinkiin ja miljoona muuta aktiviteettia on taas vieny aikaa hirmusesti. itse asiassa tavarat muutti heinäkuun alusta helsinkiin ja itse vielä oleskellaan poikien kanssa veeti-serkun luona viialassa.

veetille rakennettiin oma pieni koira puisto vanhempieni takapihalle ja sielläkös koirat on kirmannu tuhatta ja sataa. jopa dino on juoksennellu ympäriinsä ja hakenut palloa ja muita leluja. modis on muistuttanu välillä lähinnä vinttikoiraa kirmatessaan aitausta ympäri. :)

viime viikonloppuna käytiin poikien kanssa ensimmäisellä visiitillä helsingissä, hieman oli ihmettelemistä kun kämpässä oli kyllä tutut tavarat mutta muuten oli ihan outo paikka. pojat tykkäs kun kerrankin pääsivät meidän omalle pikku terassille makoilemaan (ja vahtimaan naapureita) meillä kun ei ennen ollut edes parveketta. käytiin vähän tutkailemassa vieressä olevia ulkoilumaastoja ja pojat tykkäs. on se varmasti mukavampaa päästä aamu pissallekkin metsään kun vilkkaasti liikennöidyn kadun viereen.

lisäksi ollaan käyty modiksen kanssa uimassa, täytynee mennä taas kun näyttää ilmat lämpenevän. dino tuijotti rannalla silmät pyöreenä "etkai mua vaan kuvittele tonne vieväs" :D uimamaisteri oikein. muutama viikko vietetään vielä viialassa ja sitten aletaan täyspäiväisiksi helsinkiläisiksi.

näyttelysuunnitelmista sen verran että aiotaan mennä 13.9 helsingissä järjestettävään erkkariin. molempien poikien kanssa :D dinoa ajattelin vielä tokoon syksyllä :)