kylläpäs aika menee nopeasti! modis on ollut meillä jo viikon, vaikka kyllä tuntuu että se olisi ollut meillä aina. ne on niin hellyyttäviä dinon kanssa, eilenkin ilalla ne nukahti toistensa viereen. modis on parasta mitä meille on tapahtunut vähään aikaan. :)

se pikkuvesseli jaksaa kyllä yllättää, se on alkanut lenkillä nostaa jalkaa. modis on 10 viikkoa. dino on selvästi opettanut miehiset elkeet pikkuveikalle.

odotellaan jännityksellä saadaanko yksi asunto vai ei. ainoa mikä hiertää on koirat, niiden kanssa on hieman hankalaa etsiä asuntoa ellei sitten halua 70-luvun alkuperäiseen muovimattoparatiisin. toivotaan todella että tämän asunnon omistaja olisi edes vähän koiraystävällinen, eihän meillä sentään mitään tanskandoggeja ole, jos joskus sattuu pissaa lentämään ei ole vesivahingoista vaaraa eikä lattiaankaan muutaman kilon koirista jälkiä jää. no, se jää nähtäväksi. asunnossa olisi kaikki mukavuudet, se on uusi ja siinä on ulkoilualue vieressä, taivaallista! viimeksi eilen kirottiin kun joku älypää oli jälleen rikkonut pulloja sorsapuiston edustalle ja lauantaina siellä oli joku pitämässä ulkoilmabileitä, no mikäpäs siinä, pysyy ainakin kalja kylmänä. koirien kanssa tuo meno ei vaan ole kivaa. koko ajan saa katsoa koirien eteen,sivulla ja taakse ettei vaan ole lasia,neuloja ja ties mitä matkan varrella. varsinkin kesällä puisto muistittu väliin kaatopaikkaa, kun kalja loppuu niin roskat jätetään niille sijoilleen ja äkkiä baariin ettei humalatila laske! onhan se kiva että se puisto on olemassa mutta ei sitäkään jaksa loputtomiin kiertää ja siellä ei todellakaan saa olla rauhassa, sosiaalistajat vainoaa joka puun takana.