modiksen hampaat on alkanu vaihtua :D poitsulta puuttuu alarivistä kaikki hampaat ja ylärivistäkin on tippunut muutama. aika veikeen näkönen kaveri. lähtis nyt vaan ne kulmuritkin niin ei tarvis käydä poistattamassa niitä.

oltiin viikonloppuna tesoman koirapuistossa, muuten ihan kiva paikka mutta täynnä koiranpaskaa. dinokin innostu hieman juoksentelemaan ympäriinsä eikä ollut jumissa vaikka ulkona oli kylmä. modis tykkäs kanssa, sillä oli omat juttunsa menossa. se juoksi ympäriinsä ja heilutti häntäänsä ja "mambosi", koirakaverit oli niin kivoja. normaalisti pojat ei pääse tekemään tuttavuutta vieraiden koirien kanssa, joten se oli erityisen kivaa varsinkin modiksen mielestä. :)

viimeksi kun oltiin menossa pentutokoon ei löydetty sinne mutta nyt mammalla on paremman ohjeet ja toivon mukaan päästään paikalle :) ollaan ehkä hieman jäljessä muita mutta otetaan kiinni. 2.päivä helmikuuta mennään moikkaamaan kasvattajaa ja reenailemaan näyttelyitä, ensimmäinen esiintyminen on joko helmikuun pentunäyttelyssä tai sitten match showssa, molemmat samaan aikaan.