uusi vuosi meni hyvin, kumpikaan ei ollu raketeista moksiskaan vaikka oltiin vieraassa paikassa ja osittain uusienkin ihmisten seurassa. vähän aikaa pojat katselivat kaksinkin raketteja kun mamma kävi polttamassa tähtisädetikun (tarpeeksi jännittävää mun makuun). dino on taas vähän aristellu toista jalkaansa, luulen että se ei saanut tarpeeksi ravintolisää oksennellessaan.

nyt sitten ne pakkaset tuli, ei olis tarvinnu :D tai pikkupakkanen on ihan ok, mutta jos tulee oikein kunnon paukkupakkaset ei päästä modiksen kanssa pentutokoileen, poika olisi niin topattu että tuskin se pääsis liikkumaan mihinkään. dinoa en viisti kyllä viedä kylmään palelemaan. täytyy käydä ostamassa sille uusi fleecehaalari ettei peppu palellu, vanha on jo sen verran pieni että se on modikselle sopiva.

eilen taas harjoiteltiin pöydällä oloa, enää se ei jännitä niin paljoa, onneksi. laitoin meidän self-made näyttelypöydän (silityslauta) päälle modiksen peiton ja heti alko sujumaan paremmin. :) pentunäyttelyyn ei vielä keritä helmikuussa, paperien puutteessa..... mutta onneksi sillon on match show johon päästään. näytellään sitten myöhemmin.