hehhheheh, ompas aika kulunu viimeisestä kirjoituksesta. on ollut vähän hoppua ja kotona ei jostain syystä tee mieli enää istua koneella. poikien leikkejä on niin hauskaa katsella ja erityisesti sydäntä lämmittää se että dino nauttii pikkuveikan seurasta, ruokakin on alkanu maistua sille paljon paremmin. ennen pelkkiä nappuloita käytiin vain haistamassa ja nyt ne menee gourmee herkkuna (modiksen ruuat siinä sivussa), se on saanu jo massaa takasin eikä näytä niin rimpulalta enää. modis kasvaa silmissä ja korvat menee ees taas joka päivä. oon ottanu mahdollisimman paljon kuvia ja videoita että jää muistoja tosta vesseli iästä joka menee ohi niin nopeasti. ensi viikolla mennään ensimmäisille rokotuksille.

viime viikonloppuna vein pojat junamatkailemaan, dino vinkui (yllätys) ja modis meni maaten heti kun istuttiin alas. modis ei paljoa välitä matkailusta, se nukkuu niin auto kun bussimatkatkin.

meidän suunnitelmat sai pienen käänteen kun sain koulupaikan helsingistä, asustellaan syksyyn asti tossa ja sitten lähdetään. no eipähän tarvitse kämppää täältä etsiä. ;)