tänään matkataan koko viikonlopuksi viialaan moikkailemaan veikkapuolta ja ihmisiä. yritän muistaa ottaa kameran mukaan niin saan kuvia, toivon mukaan hyviä sellaisia.

tänään sitten satoi lunta, tosin se ei taida kovin kauan maassa pysyä. nyt sitten alkaa dinon lempi vuoden aika, koira hautautuu peiton alle ainakun mahdollista. toivottavasti se talvi ei nyt jo kunnolla ala, dino pääsi vasta lehtikasojen kanssa vauhtiin. eilenkin se meni nenä kiinni maassa ja aurasi lehtiä niin että hyvä kun korvat näky. niihin kasoihin on myös pakko pissata, mikä tahansa maanmuodoista poikkeava näyttää dinolla aktivoivan jonkin näköisen merkkaustoiminnon. talvella vasta hankalaa onkin kun koko ajan pitäisi merkata tietä reunustavia lumikasoja, ei taida jätkällä olla ihan toi tankkaus puoli kohdillaan sillä tavara loppuu yleensä ennen lenkin puoli väliä, onhan se tietty coolia nostella jalkaa ihan muuten vaan jos vaikka joku kuuma böönä näkis.

tänään sitten mennään taas junalla, jossa koira maksaa 5e. todella älykästä. koira maksaa enemmän kun minä. ja matka on naurettavat 30km. mitä se koira sillä aikaa ehtii tekemään ja ketä se työllistää? 5e:llä annan kyllä dinolle luvan istua penkillä niinkuin me muutkin maksavat asiakkaat! ihan naurettavaa, kaskun eivät maksuta siitäkin kuinka monta laukkua tuot junaan ja kuinka paljon tilaa ne vievät.

mutta ennen kuin innostun liikaa, hyvää viikonloppua.