dinolla oli eilen hepuli: piti nuolla mamman naamaa, kirputtaa iskin partaa, riepottaa ystävää ja pyörittää namipalloa, meno oli hurjaa. huomaa kyllä että pupu on saanu duracelinsa taas paikoilleen. ulkonakin mennään taas pää kolmantena jalkana, ehkä se vetämisen loppuminen ei ollutkaan suihkupullon ansiota? täytyy koittaa ottaa se taas mukaan lenkille, josko dino taas muistaisi että mammakin on lenkillä mukana.

aamulla sai jätkälle tehdä taas pakkoherätyksen eli kaivaa se väkipakolla pois peittojen seoasta. dino on ehkä maailman laiskin heräämään, tänäänkin se oli kömpiny takaisin sänkyyn sillä välin kun join kahvia. kun toisen kerran kaivoin sen esiin, dino oli korvat luimussa ja tuijotti loukkaantuneena "mamma ei, täällä on kylmä"-tyyliin. kova elämä.

meillä on tapana ihmistää dinoa ja miettiä mitä se tekee kun ei olla kotona. eilen kehiteltiin ajatusta kuinka dino istuu tietokoneella ja tilaa tavaroita netistä niin että luottorajat paukkuu. tosin muistamatta mitä on jo tilannut, 20 abtronikkia jo kaapissa-tyyliin. ollaan myös kuviteltu kuinka dino menee reppu selässä hakemaan kebabia tien toiselta puolelta ja kuinka se tilasi lehmän kun halus makkaraa mutta saikin elävän mansikin jonka se sitten päästi vapaaksi sorsapuistoon. samaten dino haluaa aakku-vaakun (eli sorsan)veljekseen, mutta aakku-vaakku on vähän hidas sen makuun. juttuja riittää. dino varmaan ihmettelee silmät pyöreänä miksi mamma ja iski nauraa niin että vedet valuu silmistä, niillä on päässä varmaan jotain vikaa?