parin viikon päästä on sitten ensi esiintyminen, hieman jännittää. johtunee ehkä kokemuksista dinon kanssa vaikka sama tuskin tapahtuu modiksen kanssa. modis on ihan erilainen kun dino. se ei hermostu mistään ja se on vähemmän "jäärapää". dino osoitti taas eilen päättäväisyyttään lenkillä, oli hieman märkää ja herra päätti ettei aio kävellä. "en tahdo eikä mun tarvitse.." niinkun eräs lastenlaulukin sanoo. JEPJEP. no tulipahan siinä sitten mentyä lenkki kuitenkin. dinoa sai vetää perässä koko matkan. pientä hermojen kiristelyä. en kyllä voi antaa sen voittaa ja kääntyä ovella takaisin ikävillä keleillä. ei se meille muillekkaan herkkua ole. :D

lauantaina piti mennä koirapuistoon vaan toisin kävi. modis oksensi ja mamma oksensi. maailman paras viikonloppu ikinä. HEH. noo, ensi kerralla sitten.

kunhan saan laitettua kameran kuvat koneelle laitan tännekkin vertailun vuoksi veljesten taiston dinon tyttöystävästä kun modis oli pieni ja miltä se näyttää nykyään .D on kyllä hupaisin leikki ikinä. dino on ihan hädissään jos joku yrittää kajota sen sydänkäpyseen ja modishan vikittelee sitä ihan kiusallaan, sitten sitä tyttöä viedään: toinen repii hännästä ja toinen korvasta. toistaiseksi on iskin korjaukset kestäneet, tyttöystävältä on nimittäin useampaan otteeseen irronut ruumiinosia kuten pää.toistaiseksi suurimmilta ruumiin uudistuksilta on vältytty, lobotomia tosin tapahtuu useaan otteeseen. ;)