eilen ei sitten kävelty, ei millään. sain kantaa dinon taas tolpan juurelle ja siihen se sitten jäikin pönöttämään. se on nyt sitten taas mielestänsä todella rampa ja liikuntakyvytön, eipä sitä voi pakottaakkaan liikkumaan, eikä sitä tällä hetkellä saa edes rasittaa. onneksi koira on kevyt, portaissa kantaminen voisi olla hieman liian hankalaa jos koira painaisi paikymmentäkin kiloa.

hain eilen sitä yskänlääkettä ja viime yönä selvittiinkin vain yhdellä herätyksellä. dino ei oikein ymmärrä mistä se yskä tulee ja luulee että karkuun juokseminen auttaa. höhlä. puuromömmö on osoittautunut todella hyväksi jutuksi, ei ole kertaakaan ökännyt sen jälkeen kun aloin sitä syöttämään. nyt olen laittanut sinne joukkoon myös ravintolisää jaloille eikä sekään aiheuttanut mitään. jauhelihaa kun laittaa mössön päälle se menee mitä suurimpana herkkuna, dinoa on helppo huijata.ennen lääkkeetkin meni nameina mutta ilmeisesti dino ei tykkää antibioottejensa kirkkaanpinkistä väristä, ne täytyy kääräistä makkaraan.

vaikka dino ei juuri jaksa tehdä muuta kuin maata, se silti murahtelee naapureille jotka koluavat käytävässä, ja nehän koluavat. alkuvuodesta kun yläkerran hippikommuuni piti bileitänsä dino istui sängyllä ja tuijotti kattoon ja ajoittain murahteli. meillä on oikea vahtikoira.tosin aina jos joku pysähtyy silittämään sitä kadulla se on ihan onnesta soikeena.

ainiin, eläinlääkäri kehui dinoa että se on tosi kiltti pinseriksi ja että se on antanu tosi hienosti aina tutkia. no ei mennyt kauaa kun hoitaja tuli laittamaan tippaa, silloin dino ei ollut enää suvaitsevainen. perkeleen piikki! no, saipahan jätkä koittaa kuonokoppaa ensimmäistä kertaa, siihen se sitten meinasikin nukahtaa ja loppu tipustus oli helppoa.