yskä alkaa jo hieman helpottamaan, tosin antibioottejen otto ei ole helppoa. dino arvaa jo että ainakin mamma tulee makkaran kanssa siellä on sisällä jekku. tyhmä mamma. jotain yksittäisiä yskän puuskia tulee vielä ajoittain, yö saatiin nukuttua ilman heräilyjä. yksänlääke on mun uus kaveri.

käytiin pisulenksalla sorsiksessa jossa joku mummu syötti sorsia, siinä katseltiin dinon kanssa kun aakkuvaakut hyppi saadakseen pullaa ja joka suunnasta vaappu lisää nälkäisiä sorsia paikalle, oli siinä dinokin ihmeissään.

ruoka maistuu ja pysyy sisällä. eiköhän tämä tästä. ruuan teko dinolle tästä lähin on vähän aikaa vievää mutta eipä tuo haittaa, pääasia että se rimpula saa lihaa luidensa ympärille. sen masu ei edes reagoinut ravintolisään, onneksi. oltaisiin oltu pulassa jos sekään ei olis käynyt. aika hyvää ainetta se taitaa olla sillä dino juoksi rappuset alas äskön kun vein sitä lenkille, jäykkyys alkaa helpottaan. on tosin hieman ristiriitaista että sitä pitäisi lenkittää jalkojen takia ja lepuuttaa flunssan takia. no, yritetään mennä keskitietä.