viime sunnuntaina käväistiin niihamassa mätsärissä ja hienosti meni! punainen nauha tuli ja suoritus oli ensi kertailaiseksi täydellinen, modis esiintyi kuin unelma. olen kyllä ylpeä. :) eikä se ollut yhtään paniikissa vaikka paikka oli täynnä koiria ja hulinaa. pikkusen oli liian kylmä maneesissa lyhyt karvaisten makuun mutta onneksi oltiin varauduttu villapaitaan ja modiksen omaan koppaan jossa oli peitto vielä lämmittämässä. pokaalia ei tällä kertaa tullut mutta ei se haittaa. kyllä se palkintokaappi siitä vielä kasvaa. :)

juuri kun pääsin kehumaan modista se on keksinyt uuden todella ärsyttävän harrastuksen, sänkyyn pissimisen :D tästä lähin pojat saavat jäädä yksin ollessaan keittiöön, säästyypähän sohva ja sänky kuivina. isompi kämppä tulisi kyllä tarpeeseen. vielä muutama kuukausi. huoh.

ehkäpä voisin ajoittain kirjoittaa itsestänikin enkä vain koirista. ;) vaikke netin maailma on niin ihmeellinen ettei täällä voi kaikkea mieleen juolahtavaa julkaista, joku herkkähipiäinen kun saa tietoonsa jotain mieltä liikuttavaa, syntyy sota. enkä kyllä jaksa sotia. en edes nahistella.

musta on vähitellen tullut työterveyshuollon vakio asiakas, kaiken maailman verikokeita ja testejä koko ajan. huomenna allergiatesteihin. saan varmasti vuoden paras työntekijä palkinnon. no sentään olen töissä enkä sohvan pohjalla, vaikka välillä kyllä väsyttää niin että silmiin sattuu. ajatus ei kulje yhtään ja keskittymiskyky tuntuu olevan nollassa. voisin nukkua ikuisuuden. yritän pitää itseni pystyssä ajattelemalla huhtikuun lopussa olevaa lomaa ja mahdollista matkaa ulkomaille.

no, huomenna olen hieman viisaampi. ehkä. vaikka tuntuu kyllä siltä ettei kukaan osaa sanoa mihinkään mitään. sanoisivat nyt vaan onko jotain vinksallaan vai ei.