aika kuluu kyllä hieman liian nopeasti, en muista päivitellä sivuja tai kuulumisia tai edes kuvia kovin usein. tai sitten mulla on vaan liikaa tekemistä.

modiksen kanssa käytiin jyväskylän kv:ssa ensimmäisissä näyttelyissä ja hyvin meni! tulos oli pentu urosten 3. mikä oli kyllä todella hyvä tulos ekalle kerralle :) arvostelu oli hyvä. päätä ja vartaloa kehuttiin. vähän kävelyssä oli epävarmuutta ja hieman modis jännäsi mutta se menee ohi kunhan tottuu touhuun. seuraavaksi ollaan menossa forssaan, toisen ja viimeisen kerran pentuluokkaan. jos näyttely olisi 2 päivää myöhemmin modis pääsisi jo junnuihin.

modiksen toko alkoi vajaa kk sitten ja voin sanoa että sitä harrastusta kyllä jatketaan! modis on (verrattuna dinoon) todella miellyttämisen haluinen ja oiva harrastuskoira. sormet syyhyää :D eilen alkoi näyttelyharjoitukset jäähallin pihalla pienessä sateessa. siitä huolimatta meni kyllä ihan ok. siellä päästään hyvin reenaamaan näyttelykäyttäytymistä. modis jännittää pöydällä ja muutenkin se arkailee jonkin verran. sillä on ilmeisesti jonkin sortin mörkö ikä kun se pelästyy ihan pöhköjäkin asioita.mopot ja moottoripyörät on kyllä modiksen vihalistalla selvästi. ehkäpä se tottuu niihiin, onhan tää sen eka kesä vasta. mitähän se tykkää uimisesta :D